Welkom op onze website!

Wij zijn Rodney Wolstenholme-Egerton en Hans Stigt en we wonen met onze drie geweldige Labrador Retrievers: Cooper, Morris en Bentley in Pijnacker in Holland.

We hadden nooit gedacht dat we ooit drie labradors zouden hebben met een website, eigenlijk gewoon een lieve huishond waar we lange wandelingen mee zouden maken.
De ‘labradorgekte’ begon in maart 2002 wanneer we Cooper kregen, onze gele labrador. Hij was toen 8 weken oud. Cooper is een hele intelligente en actieve labrador die graag in de spotlights staat.

Met dit in onze gedachten namen we hem in 2003 mee naar zijn eerste Labrador show waar hij tweede werd in de jonge hondenklasse waar 26 honden waren ingeschreven!

Omdat we zo ontzettend blij waren met Cooper konden we natuurlijk niet stoppen na 1 labrador. Al snel kregen we onze tweede labrador, een chocolade bruine Morris bij ons in huis.Morris heeft een geweldig karakter. Hij is een stabiele, ontzettend lieve knuffelbeer en een grote vriend van Cooper.

Ze zijn allebei verschillend in karakter maar kwamen allebei van dezelfde fokker in Pijnacker. Onze grote dank gaat uit naar de familie Haket-Heinsbroek die vele jaren prachtige gezonde labradors hebben gefokt en we zijn hun dankbaar voor deze twee super labradors.

Anderhalf jaar lang hebben we gezocht en gekeken naar mogelijkheden voor de toekomst. Binnen 1 maand in 2007 kregen we Bentley en Molly. Bentley is afkomstig van een Deense kennel en Molly is afkomstig van een Engelse kennel, allebei met engelse lijnen in hun stamboom.

We bedanken Lisbeth Tunby en Linda Major heel hartelijk voor deze twee geweldige en lieve labradors.

We hebben veel getraind met Cooper, Morris en Bentley. Ze hebben allemaal hun gehoorzaamheidstraining gedaan met onder andere: blijf in zit, sta, hier komen en natuurlijk apporteren. We hebben ook veel dummy training gedaan met waterapport en landapport, stabiliteitoefeningen en training met wild. Als je door de foto’s heen kijkt vindt je foto’s van Cooper, Morris en Bentley die een eend of konijn apporteren. Morris en Bentley hebben allebei hun A-certificaat van de Nederlandse Labrador Vereniging behaald.
  

Barney & myself.
Ever since I was a young boy my family had Labradors.
Barney was my Grandparents dog and was a wonderful and special companion with a charming character.
Since then I have always wanted to own my own Labrador.
My dream came true, and now I’ve even got three!!
Rodney

Danecote Baron, also known as BARNEY, and myself.

As a child I ran to every dog I saw. I always loved dogs and I still do.
I’m so lucky that I found somebody who shares my love for dogs.
We ended up with 3 great Labradors and I wouldn’t miss them for the world!
My wish for the future is that I can contribute something to this great breed.
Hans

Copyright © 2010 Gentle Labs, All rights reserved. | Webdesign Win4u